Специфични автомобилни чистачки 

Марката "SHERON" е факт на пазара от 20 години. В днешно време са познати като лидер в Чешката република и с претенции за лидерско качество на европейския пазар. Продуктовото им портфолио включва стотици продукти, относно подкатегория автомобилни чистачки, SHERON се конкурира успешно със световните брандове. Логото "SHERON" се е доказало като еталон за безкомпромисно качество, но геният им не завършва с качество, той продължава към съвременния дизайн, ергономичността на опаковките и разбираемото упътване на чистачките.
SHERON се съсредоточава към иновациите, пример за това е техният завод в Чехия, един от най-модерните такива в Европа. Акцентът от 20 години насам пада върху максималната функционалност и надеждност.

При нас можете да откриете автомобилни чистачки SHERON от два вида:

SHERON Uni Flat:
Чистачки съдържащи комбинация от безпрецедентните свойства на оригиналните чистачки (Flat) и технологичните иновации. Тук се срещат надеждна функционалност и олекотена работа. Чистачките SHERON Uni Flat, успяват да покрият над 95% от автомобилния парк на България. Универсалният им адаптер в комбинация с лесно разбираемото им описание превръщат монтажа в удоволствие.

SHERON Stěrač standard:
Чистачки със стандартна (метална) основа, все още предпочитана от висок процент клиенти, заради силното и притискане към стъклото, което пък е предпоставка за по-добра работа на автомобилната чистачка. Този вид чистачки са по-удачен вариант, за феновете на вдигнатите чистачки през зимата (компенсират омекналите пружини на рамото на чистачката).

Чистачките с лого SHERON са сертифицирани и с дълъг експлоатационен период, доказан неведнъж.

Ние от Bestauto, имаме подходящите съвети за Вас, тях можете да откриете тук:
https://www.bestauto.bg/blog/224_zassho-chistachkite-sa-tolkova-vazhni-za-nashiya-avtomobil-idva-vreme-da-im-obrnem-vnimanie.html
Разбира се, винаги сме готови да отговорим на Вашите въпроси и заедно да изберем подходящите чистачки за Вас! Не се колебайте да се свържете с нас при нужда от допълнителна информация или желание за дебат на тема чистачки.

Няма продукти

To be determined Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай