Автомобилно фолио 

 • Автомобилни фолиа МАТ
  Автомобилни фолиа МАТ
 • Автомобилни фолиа ГЛАНЦ
  Автомобилни фолиа ГЛАНЦ
 • Автомобилни фолиа ХРОМ
  Автомобилни фолиа ХРОМ
 • Карбоново фолио
  Карбоново фолио

  Карбоновото фолио е с ясно изразени видими нишки и триизмерна структура, която му позволява да отразява светлината по същия начин, както реалните въглеродни влакна. Може да се използва за външна употреба без да има някакви нежелани ефекти. Ако се приложи на предния капак или броня ще ги предпазва от нараняване на боята и удари на камъчета при движение с висока скорост. При правилен монтаж, фолиото не представлява проблем когато колата бъде измита в автомивка с четки и дори от пароструйки. Не се наранява и надрасква дори и когато по колата има лед или други подобни механични въздействия.Характерните черти на това фолио, Ви дават възможността да придадете на отделни и избрани елементи от интериора или екстериора на автомобила си уникален вид. Монтира се лесно и удобно с висока трайност и не оставя лепило при демонтаж.

  Предлаганите от нас карбонови фолиа са с отлични лепилни свойства.


  За повече информация или поръчка на карбоново фолио на тел: 0876 000 004/ 0896 000 004/ 0887 000 004

  Текстовете или части от тях, както и снимките в тази категория са притежание на BESTAUTO.bg и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права. Потребителят и посетителят не може да копира и използва информация от сайта за комерсиални цели без знанието и писменото разрешение на www.bestauto.bg. Всички права са запазени.
  Копирането на текст или графика от този сайт ще бъде преследвано с пълната сила на закона!

 • Камуфлажни автомобилни фолиа
  Камуфлажни автомобилни фолиа
 • Стикер фолиа / STICKER BOMB
  Стикер фолиа / STICKER BOMB
 • Фолиa за фарове и стопове
  Фолиa за фарове и стопове

  Фолио за затъмняване на фарове и стопове предпазва покритите от него части по превозното ви средство и най-вече придава различен вид на фаровете и стоповете с цвета избран от вас. Не само променя вида на колата ви, но и Ви предпазва от бъдещи по- големи разходи, ако малки камъчета или частици надраскат боята или фаровете. При подобни случаи може да бъде премахнато съвсем лесно без да въздейства по какъвто и да било начин върху боята и може да се смени с ново. Благодарение на анти статичните свойства предотвратява полепването на прах или мръсотия по него. Еластичността на фолиото го прави лесно приложимо за огънати или ръбовидни форми.

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  Поръчай на телефон: 0877 204 339

 • Автомобилни фолиа за стъкла
  Автомобилни фолиа за стъкла

  Автомобилни самозалепващи се фолиа с различна пропускливост на светлина: 3%, 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30%, 50%.

  Придайте по-различен и по - загадъчен вид на автомобила си.

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до всяка една точка на България.

avtomobilni-folia

Няма продукти

To be determined Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай