3D Черно Карбоново фолио 

3D Карбоновото фолио е с ясно изразени видими нишки и триизмерна структура, която му позволява да отразява светлината по същия начин, както реалните въглеродни влакна.
За ралика от обикновеното карбоново фолио, то има въздушни каналчета, които помагат за по - лесното му приложение. Може да се използва за външна употреба без да има някакви нежелани ефекти. Ако се приложи на предния капак или броня ще ги предпазва от нараняване на боята и удари на камъчета при движение с висока скорост. При правилен монтаж, фолиото не представлява проблем когато колата бъде измита в автомивка с четки и дори от пароструйки. Не се наранява и надрасква дори и когато по колата има лед или други подобни механични въздействия.Характерните черти на това фолио Ви дават възможността да придадете на отделни и избрани от вас елементи от интериора на автомобила си уникален вид. Монтира се лесно и удобно с висока трайност и не оставя лепило при демонтаж.


-Безплатна доставка за всички поръчки!

Поръчай на тел: 0877 204 330, 0876 000 004, 0896 000 004, 0887 000 004

Текстовете или части от тях, както и снимките в тази категория са притежание на BESTAUTO.bg и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права. Потребителят и посетителят не може да копира и използва информация от сайта за комерсиални цели без знанието и писменото разрешение на www.bestauto.bg. Всички права са запазени.
Копирането на текст или графика от този сайт ще бъде преследвано с пълната сила на закона!

Няма продукти

To be determined Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай