LED, КСЕНОН И ХАЛОГЕННИ СВЕТЛИНИ

Имаме за теб: 6 категории.

Ксенон системите предлагани от тунинг магазин BESTAUTO са почти три пъти по-ярки от халогенните крушки, това означава, че Вашите фарове снабдени с тези висококачествени xenon системи ще осветяват значително по- голяма част от пътя пред автомобила.

Обикновените халогенни крушки не могат да прозиведат нужната светлина за спокойното Ви шофиране. Висококачествените ксенон светлини променят визията на колата Ви и имат удължен живот в сравнение с халогенните крушки.

Консумират по- малко енергия, а излъчваната светлина е в пъти по- силна.Тази технология има доста по-добри показатели от вече остарялата на халогенните светлини. Поради тази причина в новите модели на автомобилите се поставят заводски ксенон системи.

Тук може да направите "Ъпгрейд" на колата си, за да успеете да придадете нов вид и също така да я пригодите към вашия вкус с различните цветови разновидности.

Xenon светлините са по- ярки от халогенните и могат да се различат много лесно.
Доста хора, които са преминали от халогенни светлини към Ксенон светлини BESTAUTO споделят , че нямат намерението да се връщат на старите си халогенни светлини.
След като поставите Ксенон светлини на автомобила си и не ви хареса, лесно можете да се върнете на халогенните - това означава,че са с лесен монтаж и демонтаж.

- Почти всички формати в наличност, дори и рядко срещани на нашия пазар.
- Богата гама от цветови температури (Келвини) : 4300К, 5000К, 6000К, 8000К

- HID xenon - от 35W до изключително мощните 100W.

Висококачествени AC ксенон системи с изходящ променлив ток - AC, което предотвратява трептене, промяна на светлината и удължава живота на крушката.
Тези системи излъчват светлинен поток до невероятните 3200 лумена.

Сертификати за качество : ISO-9001, E-Mark, CE и други покриващи стандартите за EU.

Като цяло в категорията Xenon / Ксенон, ще откриете и по-евтини ксенонови системи и крушки, на различни цени,като за всеки джоб,но всеки един артикул в категорията е с посочената в описанието гаранция.

Различни варианти на ксенон крушки, крушки D1S/R,D2S/R,D3S/R,D4S/R за фабрични ксенони,xenon 24V за камиони и много други.

Ако поръчан от Вас продукт не оправдае очакванията Ви, винаги може да го заменим или възстановим парите.

Условията за онлайн пазаруване са 100% надеждни за клиентите ни, които отговарят напълно на законите за електронна търговия.

Предлагайки професионално и коректно обслужване ( допускаме и грешки,но се учим от тях), високококачествени продукти и не на последно място достъпни цени, доволните ни клиенти се увеличават всекидневно.


- БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до всяка една точна на страната(без значение личен адрес или офис на куриерска фирма).

За повече информация или поръчка не се колебайте, а се свържете с нас на тел:

0876 000 004 / 0896 000 004 / 0887 000 004

Добре дошли сте и в нашите магазини:

1. гр. София - ул. Околовръстен път 751

2. гр. Пловдив - ул. „Д-р Георги Странски“ 2

Всички описания в сайта са обект на авторско право.Строго забранено е копирането и изполването им за комерсиални цели,без писменото ни разрешение.

Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.bestauto.bg

Регистрация