LED, КСЕНОН И ХАЛОГЕННИ СВЕТЛИНИ

Имаме за теб: 6 категории.

За какво служат тези продукти, защо да си купя?

Задължение на всеки водач е да поддържа осветителната система на автомобила си изрядна. Освен че обозначават размерите на превозното средство, светлините помагат изключително много на шофьора да вижда обстановката на пътя. От качествените светлини зависи освен Вашата безопасност, така и тази на другите участници в движението, затова е важно да изберете продукт, който има правилните характеристики, нужни за Вашия автомобил. В категорията ще откриете:

-Крушки за фарове-Те се подразделят на крушки за къси, дълги, дневни и габаритни светлини и както всички знаем са задължителни за превозното средство. 

Баластите за ксенон системи са устройства, които служат за управление на електрическия ток, който подава енергия на ксеноновата крушка. Тъй като ксеноновите крушки изискват по-високо напрежение за запалване и стабилизация на светлината, баластите играят ключова роля. Те осигуряват нужното високоволтово захранване и поддържат стабилността на тока през целия период на работа на фаровете.

Товарните съпротивления се използват за поддържане на стабилността и правилната работа на светлинната система на автомобила.

Базите играят важна роля във функционирането на светлинната система на автомобила, като осигуряват стабилно закрепване и електрическа връзка на крушките.

-Крушки за стопове-Те се подразделят на крушки за задна светлина, крушки за мигачи, крушки за стоп и габаритна светлина и крушки за мъгла. Отново както крушките за фарове са задължителни за автомобилите.

-Крушки за мигачи-Има 3 вида мигачи на автомобилите - във фаровете, в калника и на стоповете. В нашите магазини се предлагат крушки и за трите вида, като те са изключително важни, защото с неработещ мигач няма как да сигнализирате на другите участници в движението, ако ще завивате или ще се отклонявате, което води до много пътни инциденти.

-Крушки за халогени-Халогените са светлини специализирани за работа в лоши атмосферни условия. Крушките за халогени имат ярка и интензивна светлина, която е важна за безопасността на пътниците.

-Крушки за плафони-По закон е задължително задният номер на автомобилите да бъде осветен. Това става чрез така наречените плафони, като в категорията можете да откриете плафони и крушки за плафони.

-Крушки за интериорно осветление-Всички знаем колко по-удобно е, когато имаме интериорно осветление и можем да прочетем нещо, да намерим предмет, който сме изпуснали и да видим бутоните по таблото. Освен че създава видимост и комфорт в тъмните часове от деня, интериорното осветление допринася много за визуалната привлекателност и стил на автомобила.

Продуктите от тази категория дават възможност на всеки да модернизира и персонализира колата си…и то на достъпна цена.

Крушките универсални ли са?

Тъй като в категорията има продукти с различно предназначение няма как отговорът на въпроса да бъде еднозначен. Някои от артикулите са подходящи за няколко модела, докато други-само за един. Благодарение на търсачката в сайта ни можете да изберете марката, модела и годината на автомобила си и така да проверите дали продуктът е подходящ. За повече информация, относно някой продукт, прочетете описанието под него. А, ако имате повече въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на посочените номера. 

Какво съдържа комплектът?

За съдържанието на всеки комплект можете да разберете от описанието на продукта. А в знак на благодарност за това, че ни се доверявате, освен многобройните отстъпки, ще получите и малък символичен подарък.

Каква е разликата между ксенон системите и халогенните крушки? Кое да избера?

Разликата между ксенон системите и халогенните крушки се състои основно в техните технологии за генериране на светлина, както и в характеристиките на светлината, която произвеждат. Ксенон системите са известни с по-висока яркост и по-голяма интензивност на светлината в сравнение с халогенните крушки. Те произвеждат по-бяла и по-близка до дневната светлина, като резултатът е по-добра видимост и по-голяма безопасност на пътя. Също така, ксенон системите са по-енергийно ефективни от халогенните крушки, което означава, че произвеждат повече светлина при по-ниска консумация на електроенергия. Това може да допринесе за икономия на гориво. Недостатъкът на ксенон системите е тяхната висока цена и по-сложно инсталиране.

В крайна сметка, изборът между ксенон системи и халогенните крушки зависи от предпочитанията на шофьора, неговите нужди за видимост и безопасност, както и бюджета, който е готов да отдели за осветителната система на автомобила си.

Каква е цветовата температура на крушките?

Цветовата температура на крушка е мярка за цветната характеристика на светлината, която тя произвежда. Тази мярка се изразява в градуси по Келвин (K) и определя дали светлината е по-топла (по-червена) или по-студена (по-синя). В нашите магазини можете да откриете богата гама от цветови температури : 4300К, 5000К, 6000К, 8000К. Колкото по-ниско е числото, толкова по-топла е светлината и обратното, като най-често клиентите ни избират цветова температура 4300K, тъй като тя осигурява бяла светлина с добра видимост.

Лесно ли се сменят крушките?

Поставянето на всичките видове крушки е малко по-сложно и трябва човек да има необходимите познания. Ако не сте го правили досега, използвайте услугите на някой автосервиз или поискайте помощ от любезните ни служители.

Какви са предимствата?

Тези продукти имат едно главно предимство-осигуряват безопасността Ви на пътя. Друг техен позитив е, че модернизират екстериора и интериора на автомобила. Качествени са и се предлагат на достъпни цени. Продуктите имат сертификати за качество : ISO-9001, E-Mark, CE и други покриващи стандартите за EU. Някои от тях имат 12 месеца гаранция. 

Какви са недостатъците?

Продуктите от категорията нямат недостатъци.

Как да достигна до повече продукти, подходящи за моя автомобил?

Много е лесно! Използвайте търсачката/падащото меню. Избирайки марката, модела и годината на Вашия автомобил, ще се натъкнете на много полезни продукти, които имаме в наличност, за да подобрим вида му.

Къде мога да намеря информационни видеа за продуктите Ви?

За информационни и забавни видеа, харесайте страницата ни във Facebook, абонирайте се за канала ни в YouTube, последвайте ни в InstagramTikTok и LinkedIn.

Ако сте останали доволни от нашите услуги или има какво да споделите, оценете ни в Google. Вашето мнение е важно за нас!

Защо да избера BestAuto? Какви са ползите?

Избирайки BestAuto, Вие не само получавате продукти с ГАРАНТИРАНО качество, но и редица отстъпки:

• Всеки регистриран потребител става част от нашата програма „ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ“ и автоматично получава стартова виртуална карта клуб BESTAUTО, която дава 6,44% отстъпка на всеки един артикул в сайта. Регистрацията НЕ е обвързана с покупка.

• Завъртайки колелото на играта “БОНУС НА ДЕНЯ”, печелите бонус точки, които се използват за поръчки над 55,44лв. Играта е само за регистрирани потребители. Вижте пълните условия тук.

• При завършване на поръчката, всеки клиент получава допълнителни персонализирани отстъпки на артикули, които биха помогнали за грижата и завършения вид на автомобила.

• За сума над 39,44лв. получавате БЕЗПЛАТНА доставка с опцията "преглед и тест" преди плащане + малък, символичен подарък.

• При пазаруване във физическите магазини получавате КЛУБНА КАРТА за допълнителна отстъпка, както и съдействие от продавач-консултант.

• При използване на промокод "OnlyBest" или промокод на някой инфлуенсър, получавате още 6,44% отстъпка.

• Изтегляйки мобилното приложение (налично в App Store и Google Play), освен още по-добро преживяване, ще получите и допълнителни ЕКСКЛУЗИВНИ бонуси…и то само на един клик разстояние.

Мога ли да получа поръчаните продукти във физически магазин на BestAuto? Изпращате ли чрез куриерски фирми?

Поръчвайки от нашия сайт, имате 5 опции за избиране на метод за доставка, като ние работим с куриерска фирма Еконт. Опциите са: 

• Доставка до офис на Еконт.

• Доставка с куриер до адрес.

Като регистриран потребител,Вие имате свободата да разглеждате в сайта всички продукти, виждайки цената им и % отстъпка, да добавяте в количката и за финал да промените решението си и да заявите взимането им на място от наш физически магазин:

• Доставка до магазина ни в гр.София - Люлин.

• Доставка до магазина ни в гр.София - Студентски град.

• Доставка до магазина ни в гр.Пловдив.

Регистрация