BMW 5-та серия фейслифт

BMW 5-та серия фейслифт

Време е за промяна – това са си казали шефовете на BMW в Мюнхен и само няколко месеца след фейслифта на главния конкурент, Mercedes Е-класа, 5-та серия получи обновена визия. След над един милион продадени лимузини, комбита и GT-версии (злите езици твърдят, че приносът на последните е най-малък за оборота) 5-та серия е с променена радиаторна решетка и измемен вид на радиаторния “бъбрек” - отличителния елемент за всяко BMW. След промените 5-та серия вече ще се предлага серийно с ксенонови фарове. Като екстра ще могат да бъдат поръчвани по-модерните (и по-надеждните) LED-светлини.

bmw5series - 9

Промените в модела ще засегнат и оборудването. Подобно на 3-та и 1-ва серия, вече ще можете да поръчате автомобила си със специален пакет – Luxury, Modern или М-пакет. Променен е и видът на джантите – така по-отчетливо ще можете да заявите пред познатите си, че карате “новата” 5-та серия. В интериора прави впечатлние хромираната рамка за дисплея на iDrive-системата за интерактивен контрол и забавление, както и промененото арматурно табло, което всъщност е един огромен дисплей, с променящи се циферблати според режима на шофиране. На задните седалки можете да поръчате нова мултимедийна система с големи дисплеи, закачени за предните седалки.

bmw5series - 7


След фейслифта всички двигатели на BMW покриват нормата за изгорели газове Euro 6, а дизеловите са оборудвани със специални катализатори, понижаващи азотните окиси в изгорелите газове. Освен регенерацията на спирачната енергия, функцията Auto Start Stop, индикаторът за превключване на предавките и режима ECO PRO пакетът BMW EfficientDynamics за оптимизиране на консумацията на гориво вече включва и режим за безмоторно движение по инерция, като няма връзка между мотор и скоростна кутия.

bmw5series - 8
От тунинг магазин Bestauto.bg
Posted on 2018-10-01 by Bestauto.bg Новини 0 248

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 лв Total

Check out