Искали ли сте някога да видите какво наистина се случва в двигателя Ви?

Искали ли сте някога да видите какво наистина се случва в двигателя Ви?

Разбира се, вероятно имате стрелка, показваща неясна представа за темперетурата, но има много информация която не получавате. Когато добавите няколко измервателни уреда можете да получите точна информация за състоянието на двигателя, което е чудесно за превантивна мярка. Освен това те просто изглеждат страхотно в колата. Тук ще Ви представим всичко което трябва да знаете за измервателните уреди и как да подберете точните за Вас.

БЕЗ ПОВЕЧЕ ГЛУПАВИ СВЕТЛИНИ НА ТАБЛОТО!


Повечето по-стари автомобили не разплагат с измервателни уреди, те разполагат с червени светлини на таблото, ако светнеха тези светлини, това обикновено онзачава, че нещо вече е счупено и Вие сте в затруднение.

ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ?

Днес има богат избор от измервателни уреди. Какво да си вземем? Как да го монтираме? Останете с Нас и разберете кои уреди за полезни за Вас и от къде може да си намерим качествени такива.

ИЗМЕРВАТЕЛЕН УРЕД БУУСТМЕТЪР

Всяка кола с турбо има нужда от този уред. Буустметърът е най-важният инструмент за налягане, който може да изберете за своето превозно средство. От изключителна важност е да следите нивата на вакуума и нивата на компресия на Вашия двигател. Обикновено този измервателен уред се монтира на страничния стълб или на таблото на водача. Освен аксесоар от критична нужда за Вашия автомобил, уредът който ще Ви предложим е красиво интериорно решение за Всеки автомобил, практичен размер и RGB функция на смяна на цветовете.

Може да разгледате нашето предложение за БУУСТМЕТЪР Тук. 

ИЗМЕРВАТЕЛЕН УРЕД ЗА НАЛЯГАНЕ НА МАСЛОТО

Това е друг критично нужен уред за нашия автомобил. Той Ви позволява да следите внимателно налягането на маслото в автомобила от 0 до 7 бара. Този измервателен уред Ви гарантира че лагерите, коляновият вал и другите жизненоважни части на двигателя остават правилно смазани. При нас може да намерите страхотен измервателен уред с RGB функция.

Може да разгледате нашето предложение за ИЗМЕРВАТЕЛЕН УРЕД ЗА НАЛЯГАНЕ НА МАСЛОТО Тук. 

ИЗМЕРВАТЕЛЕН УРЕД ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА НА МАСЛОТО

Температурата на маслото е жизненоважна част за поддържането на двигателя Ви в безопасен режим. С този измервателен уред ще знаето кога маслото Ви се загрява при правилна работа. За повечето коли температурата на маслото трябва да е между
90 и 105 градуса.
Може да разгледате нашето предложение за ИЗМЕРВАТЕЛЕН УРЕД ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА НА МАСЛОТО Тук. 

СТОЙКИ ЗА ИЗМЕРВАТЕЛНИ УРЕДИ

Има 2 варианта за стойка на вашия нов измервателен уред. Има стойка за таблото и стойка за гредата.


При нас има разнобразни варианти на стойки, които може да видите тук. 

Ние от Bestauto предлагаме и други видове измервателни уреди които може да намерите тук. 

Posted on 2019-08-02 by Bestauto.bg Новини 0 1496

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Prev
Next

Няма продукти

To be determined Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай