Серия 5 E39 на BMW ли е най-добрият автомобил правен някога? 4 причини които говорят за това.

Серия 5 E39 на BMW ли е най-добрият автомобил правен някога? 4 причини които говорят за това.

Сред ентусиастите на BMW има общо убеждение, че БМВ просто не са направени такива, каквито са били преди. Тази вяра до голяма степен се корени в истината, тъй като съвренните BMW-та са толкова пълни с електроника, че стават по-малко здрави,
по-малко надеждни и приятни. Въпреки че всъщност не можем да представим никакви  реални доказателства, които да доказват подобни твърдения, можем да разгледаме някои от твърденията отправени от други, които са шофирали, сравнявали и преглеждали както стари така и нови баварски машини.

1. Има една от най-добрите стойности за употребявани коли.

Това е един от най-надеждните немски автомобили, като средният пробег е на шестцифрена територия. Освен това е една от най-добрите, ако не и най-добрата кола под петцифрена  стойност.

2. Звучи екзотично.


На мнение сме че няма нито един V8 двигател, който може да звучи зле освен ако не е счупен. Звукът на двигателя Е39 540i, може да те накара да изтръпнеш. Призовавам всички наши читатели да пуснат видеоклип в Youtube, който има такова BMW и да го изгледат. Какъв звук а?

3. Има всички предимства на M5 и нито един от недостатъците му.


Е39 е почти толкова бърз в права линия като M5, борави идентично, издава същите безумно задоволителни звуци и няма скъпа поддръжка и ремонти, за които да се притеснявате. Освен това отчита феноменална икономия на гориво и е безкрайно по-практично да шофирате всеки ден. Това е автомобилната дефиниция на Win-Win.

4. Все още изглежда забележително.


Въпреки годините си Е39 е един невероятно красив автомобил. Става по-добре само ако добавите някои тунинг елементи. При нас в Bestauto може да намерите различни аксесоари, които да направят Вашето E39 по-уникално от всякога.

Бонус Факт. 

Малък процент от хората знаят, че БМВ Е39 има Cx-коеф. на въздушно съпротивление -0,28. За сравнение бихме дали Nissan R35-0,26.Като всеки коефицент Cx=1, означава стена или така казано най-лошият коефицент.

Тунинг за БМВ Е39. 

За разлика от Е34 и по-нататъчното дело на Крис Бенгъл-Е60 и Е65, Е39, както и Е38 е крайно консервативен с цел да се хареса на много хора, което пък доведе до незадоволителен процент продажби.Това е и причината в последствие да сме свидетели на своеволията на много дизайнерски студиа. Предлаганите от нас пакети са добър шанс да се разчупи тази "обикновена визия".
Е39 има фабричен дефект на запотяващите стъкла на фаровете. 

Тунинг М5 пакет за Вашето БМВ Е39 може да намерите тук.

Facelift Стъкла за фарове за Вашето БМВ Е39 може да намерите тук.

Posted on 2019-08-06 by Bestauto.bg Новини 0 2227

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Prev
Next

Няма продукти

To be determined Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай