Ветробрани HEKO

Ветробрани HEKO

Какво представляват Ветробраните на HEKO?

Предполагаме, че неведнъж си чувал този термин, или много други като: въздухозаборници , лайсни за прозорците, спойлери за стъкла и всякакви производни от тях, но до сега не си се интересувал. Предполагаме, че имаш много въпроси, на които не откриваш отговор никъде в пространството. Затова ние ще се опитаме да презентираме и обобщим информацията и общото мнение относно  темата ветробрани.
Това е аксесоар, който не е познат на пръв поглед при голяма част от активните шофьори.
Въпреки това докато шофирате, загледайте автомобилите около себе си и ще забележите колко автомобили имат ветробрани. Предимствата им са следните:
 - Отклоняват напрежението на въздуха от страничните стъкла при движение, затова се наричат и ветроупори, като при отваряне на прозорците в купето не навлиза силна струя въздух, дъжд или сняг.
 - Предпазват до известна степен от замърсяване страничните стъкла при разминаване с други превозни средства, като предотвартяват полепването на кал, песъчинки и прах.
- Служат като ограничител на ярките слънчеви лъчи.
 Няма да си позволим да ти замъгляваме очите с това, че ще падне разхода на автомобила или двигателя в движение ще бъде улеснен, до някаква степен се променя въздушният коефициент на колата ти, но това не е доказано в тунел за въздушно съпротивление и към този момент го считаме за мит.

Трябва ли да сложа Ветробрани HEKO?

Ако си любител на чистият въздух, то това е аксесоар от който имаш нужда. Поставяйки ветробрани HEKO ще си осигуриш този свеж въздух в купето! Освен споменатите по-горе причини, обратната връзка от клиентите, която получаваме казва, че определено са приятел на пътниците в автомобила!
Представи си, че изчакваш гаджето или съпругата да излезе с покупките от магазина или приятел, с който ще ходите на кафе- тук се намесва този верен помощник, когато завали дъжд или страстно запалиш цигара в колата докато изчакваш. Примерите могат да бъдат изключително много, но важното в случая е, че ветробраните помагат на теб и твоите спътници.

Здрави ли са? Гъвкави ли са?

Колкото и крехки да изглеждат на външен вид, ветробраните са достатъчно здрави и издръжливи.
Разбира се, има различни марки, които предлагат различно качество на различна цена. Нашето мнение, без да ангажираме никого, е че ветробраните на НЕКО са оптималният избор спрямо цена/качество. Ветробраните са достатъчно гъвкави, за да гарантират удобен монтаж, но и достатъчно здрави, за да имат дълъг експлоатационен срок!
Парньори сме с НЕКО от самото начало и смело можем да споделим, че това е един от най-безпроблемните ни продукти!

В какъв цвят се предлагат Ветробрани HEKO?

Световноизвестните производители на  ветробрани винаги ги предлагат в черен-опушен цвят. Какво означава опушен? Представи си, че носиш слънчеви очила - ето толкова са черни ветробраните.Опушената визия на ветробраните ще ограничи пропускането на светлина в купето, както и UV лъчите, но от друга страна ще бъдат достатъчно светли, за да виждаш през тях, когато шофираш!

Ще имам ли нежелани шумове след монтаж на Ветробрани HEKO?

Не, ветробраните няма да предизвикат шумове, ако монтажа е изпълнен правилно. Трябва ветробранът да бъде максимално статичен в рамката на врата. Шумовете, които може да се проявят са в резултат на резонанс на ветробрана при висока скорост.

За какви марки автомобили се предлагат?

Поризводителят предлага ветробрани за почти всички марки и модели автомобили.

Ветробрани HEKO за Audi

Ветробрани HEKO за BMW

Ветробрани HEKO за Volkswagen

Ветробрани HEKO за Mercedes

Ветробрани HEKO за Peugeot

Ветробрани HEKO за Renault

Ветробрани HEKO за Toyota

са част от най-масовите марки, за които е най-голямо търсенето сред нашите клиенти.

Като например един от най-търсения модел е Ветробрани HEKO за Volkswage Passat B6 комби.

Добре, предлагате ми HEKO, а защо да избера тях?

Полският производител HEKO, се е доказал на пазара със своят 25 годишен опит.  Произвеждайки своите продукти от пластмаса/плексиглас, те осигуряват необходимата гъвкавост и здравина при монтиране и демонтиране. Благодарение на скъпите суровини в материала, ветробраните са устойчиви през годините(не избледняват и не се втвърдяват).    

Доверявайки се на HEKO, можете да бъдете сигурни, че получавате продукт с перфектно пасване, без да се налага да правите ненужни интервенции по рамката на вратата на автомобила Ви!

Posted on 2021-02-25 Новини 0 2187

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Prev

Няма продукти

To be determined Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай