Автобокс - Идеалното допълнение към вашия автомобил?

list В: Статии На: Прегледана: 5255

Когато пътуваш с автомобил, особено на по-дълги разстояния или с много багаж, може да имаш нужда от допълнително място за съхранение на багажа ти. Един от най-популярните начини за това е използването на автобоксове.

Какво е Автобокс?

Автобоксът е специален контейнер, който може да се монтира върху покрива на автомобила, за да се съхранява допълнителен багаж. Тези контейнери са достъпни в различни размери, форми и материали, за да отговарят на нуждите на различни типове автомобили и различни видове багаж. 

Какви варианти има?

Най-често използваните материали за изработка на автобоксове са пластмаса, стомана и алуминий. Пластмасовите автобоксове са леки, устойчиви на влага и са издръжливи на експлатация. Стоманените и алуминиевите автобоксове обикновено са по-тежки и по-скъпи с което могат  доста увеличават разхода Ви на гориво. Ние Ви препоръчваме да ползвате пластмасов автобокс, заради удобствата му, редицата му повече плюсове.

Какъв АвтоБокс ми е необходим на мен?

В зависимост от нуждите Ви, може да изберете автобокс с различни капацитети. По-големите автобоксове могат да съберат до няколко куфара, докато по-малките са подходящи за по-малко количество багаж.

Преди да закупите автобокс, трябва да се уверите, че той е подходящ за Вашия автомобил.

Трябват ли ми напречни греди?


За да ползвате какъв то и да е АвтоБокс, са Ви необходими напречни греди. Те се делят на няколко  различни вида по захват. Като насърчаваме клиентите ни да не правят компромис с тях! Все пак тези греди държат натоварен куфар над главите Ви и е важно куфарът да е все още там, като стигнете до крайната дестинация на пътуването. Не правите копромис с напречните греди.

Предимства на притежаването на АвтоБокс


Автобоксът е много полезен аксесоар за автомобилите, особено за тези, които пътуват много и често пренасят голям багаж. Ето някои от най-важните предимства на автобоксовете:

  1. Увеличават възможностите за пренасяне на багаж - Автобоксовете позволяват по-голям брой вещи да бъдат пренасяни на пътуванията, особено когато пътувате със семейството си или когато отивате на къмпинг или ски ваканция. С автобокса можете да пренасяте необходимите за вашето пътуване вещи, като ски, сноуборд, велосипеди и други спортни принадлежности, които обикновено не могат да бъдат пренасяни вътре в автомобила.
  2. Осигуряват допълнителна безопасност - Автобоксовете са създадени да осигуряват безопасност на вещите, които превозвате, като ги предпазват от външни фактори като прах, дъжд, сняг и други. Те също така предпазват водача и пътниците от опасността от изпадане на багажа при спиране на автомобила или при бързи завои.

  3. Икономия на място - Когато пътувате с повече хора или когато имате голям багаж, вътрешното пространство на автомобила може да бъде скъпоценно. Автобоксът ви позволява да пренасяте голям обем на вещи без да заемат място вътре в автомобила, като освобождава пространство за по-голям комфорт на пътниците и допълнителна опция за съхранение на допълнителен багаж. 
  4. Влияние върху дизайна на автомобила - Избирането на правилният куфар спрямо вашият автомобил е ключово за тази подточка, тъй като я има и в недостатъците на Автобоксовете. Насърчаваме нашите клиенти да вземат напредвид цвета на куфара спрямо цвета на автомобила или да дойдат до някои от нашите Обекти където може да се сложи куфарът и да се пробва на място и да се прецени.

Недостатъци на притежаването на АвтоБокс


Въпреки многобройните си предимства, автобоксовете имат и някои недостатъци, които трябва да бъдат взети под внимание при избора на подходящ модел.

  1. Увеличават разхода на гориво - Да, вярно е.
    Автобоксът може да увеличи разходът на горивото Ви. Автобоксовете представляват допълнително тегло за автомобила, което може да увеличи разхода на гориво, особено при по-стари автомобили или при движение с по-висока скорост.

  2. Ограничават височината на преминаване - някои автобоксове могат да бъдат твърде високи, за да минат под ниски мостове, паркинги или гаражи, което може да ограничи маневреността на автомобила.

  3. Влияние върху дизайна на автомобила - ако не изберете правилният автобокс за Твоя автомобил е възможно това да наруши дизайна му. Тъй като тази подточка може я има и при плюсовете насърчаваме нашите клиенти да вземат напредвид цвета на куфара спрямо цвета на автомобила или да дойдат до някои от нашите обекти където може да се сложи куфарът и да се пробва.

Ако искате да откриете правилния куфар за Вашия автомобил, който да събере целия Ви багаж, заповядайте в нашите обекти. Без почивен ден, работим всеки ден!


В гр. София ще ни откриете тукВ гр. Пловдив ще ни откриете тук

пловдив автобокс.jpg

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември

Регистрация