Изправих се срещу баща ми… (кой ли победи?)

list В: Статии На: Прегледана: 4523

Думи на кристалина за DRIFT INVASION 2023

“Измина първото дрифт събитие за този сезон и това, което мога да кажа, е че имахме редица трудности, нов автомобил и наистина кошмарно време...

 Но пък съм напълно наясно, че всяко ново начало е трудно и спрямо новия автомобил, с който участвам тази година със сигурност ще ми трябва време да усъвършенствам начина, по който го управлявам, да станем едно цяло, защото това е едно от най-важните неща в нашия спорт да успееш да контролираш автомобила си и затова се надявам с повече тренировки да изчистим грешките и да се развием допълнително.

Кошмарно Време


Поради променливото време през уикенда постоянно трябваше да карам в различни условия, следователно в една тренировка карах на мокро… след това на сухо, което лично на мен имайки предвид, че карам нов автомобил ми беше много трудно да се раздам на макс и да овладея възможно най-добре колата спрямо изготвеното трасе.


БИТКИТЕ!


Разбира се, когато дойде време за тандемните битки.
Това е именно същината на дрифт спорта с моя огромен късмет се паднах срещу баща ми…


Красимир Стефанов


3-кратен шампион по дрифт на България
Един от основоположниците на дрифта в нашата страна, човек с много опит и победи.

Макар и той да беше поставил моите основи в дрифтинга, никога до сега не ми се е случвало да караме заедно и то в съзтезателен характер. Както предполагате бях страшно обезверена, че нямам никакъв шанс срещу него. 


Друг много ключов фактор е, че колата, с която се състезавам аз, е едва 300 коня, а колата на баща ми (Красимир Стефанов) е над 550 коня. Това допълнително ме караше да се откажа на старта, но се сетих за всички хора, които са застанали зад мен и вярват, че ще победя и именно те ми дадоха силите да се изправя срещу един от най-добрите.След първата ни тандемна битка съдията реши да преповтаряме поради равнопоставено представяне.
Както предполагате стана много напрегнато… бяхме равни, нещо което дори не ми мина през главата преди да започнем. Това ми даде сила следващия път да дам всичко от себе си! Бях решена да го победя!


След втората ни тандемна битка стана много емоционално. Слязохме от колите и се прегърнахме, за мен беше чест да деля една писта с човека, който ме е научил и е запалил страстта за този спорт в мен и не мога да опиша емоциите, които изпитах през този момент и като цяло през целата ни битка. Въпреки, че загубих никога няма да забравя този момент. Мотивирах се и следващия кръг се връщам по-силна от всякога.В тази насока, за да се връщам всеки път на пистата и да участвам по събитията с тази толкова мечтана от мен кола, страшно много благодаря на партньорите ми BestAuto.bg, които правят всичко това възможно и стоят винаги зад гърба ми.- Кристалина Стефанова
Позната още като BgDriftGirl
Промокод за отстъпки: BestDriftGirl

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември

Регистрация