Продажбите на Audi, BMW и Mercedes-Benz

list В: Статии На: Прегледана: 189

Доста добра тема за вдигане на рейтинга е и бързо печели вниманието на зрителите си.

Доста добра тема за вдигане на рейтинга е и бързо печели вниманието на зрителите си. В кризата се оказа, че най-големите автомобилни гиганти продължават да изкупуват евтините коли на Audi, BMW и Mercedes-Benz.

Тримата мускетари на автомобилната индустрия продължават да тормозят своите работници и намаляват времето за почивка, а за отпуски не се говори. Фирмите се опитват да изпълнят всяка поръчка, но до този момент удрят на камък. В борбата са най-амбициозни Audi, които смятат да изместят BMW от подиума до 2015 година. Междувременно германците от Mercedes-Benz са започнали строежа на нова фабрика в Унгария.

Само през юли са закупени 138,759 автомобила от звездните, а поради кризата са с икономичен пакет. Според „USA Today” причината за такива покупки е престижът на компанията по целия свят. Освен луксозните лимузини се продава и други бижу, което се подвизава с името Mercedes-Benz Sprinter.Най-продаваните серии в момента са C-Class и Е-Class и точно сега е достигнат лимитът на производство. Audi също имат трудности с персонала и са наели допълнителни 500 човека на година за направата на легендарния R8.

Германските автомобили са изключително търсени в Китай, където сънливите хора са дочули за уникалните автомобили на Европа. Едно е сигурно - че искаме кризата на европейците, за да може да си купим един икономичен автомобил.

Свързани статии по тагове

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември

Регистрация