Пръв поглед на “DRIFT INVASION” - Сезонът е официално открит!

list В: Новини На: Прегледана: 5052

На 3 и 4 юни се проведе “DRIFT INVASION” в сливен на писта Бършен

"Drift Invasion" сезон 2023 

Бяха записани над 50 пилота в трите класа, като участваше и нашият пилот Кристалина Стефанова (bgdriftgirl)

Какъв автомобил кара Кристалина?

За първи път тя участва с своя нов автомобил Nissan S13 5L мотор v8 от Мерцедес M113

A Look Back at the Legendary M113 K V8, One of the Best Engines Developed  by AMG - autoevolution

Какви трудности срещна?

Това беше предизвикателство, защото автомобилът е изцяло нов за нея, като това беше първото събитие на което тя го кара.

Уикендът беше страшно изненадваш особено от към метеорологични условия. През съботния ден валя пороен дъжд и пилотите трябваше да маневрират на мокро, което изобщо не е лесна задача.


Имайки предвид, че колите имат коренно различно поведение на мокра настилка и всеки трябваше да се адаптира към вече подгизналото трасе, но задачата на нашият пилот се усложни многократно. С нов автомобил и пипкаво трасе остава човек да се пита, не какво може да се обърка, а какво може да стане както трябва.

Всеки един от екипа на БестAуто е огромен привърженик на спортното шофиране, тунинга и модификациите. Както знаете, самите ние предлагаме широка гама тунинг части и автоаксесоари, с които да радваме любителите на автомобилната култура. 

Но още повече бихме се радвали, ако подтикнем все повече хора да бъдат разумни, управлявайки скоростно машините си на определените за това места, без да се застрашават човешки животи по улиците.

Благодарим за вниманието,
Екипът на BestAuto.bg

Свързани статии по тагове

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември

Регистрация