Защо ми трябват ветробрани?

list В: Статии На: Прегледана: 6278

Ако си любител на чистият въздух, то това е аксесоар от който имаш нужда.

Какво представляват Ветробраните?

Предполагаме, че неведнъж си чувал този термин, или много други като: въздухобрани, лайсни за прозорците, спойлери за стъкла и всякакви производни от тях, но до сега не си се интересувал. Предполагаме, че имаш много въпроси, на които не откриваш отговор никъде в пространството. Затова ние ще се опитаме да презентираме и обобщим информацията и общото мнение относно темата ветробрани. Това е аксесоар, който не е познат на пръв поглед при голяма част от активните шофьори. Въпреки това докато шофирате, загледайте автомобилите около себе си и ще забележите колко автомобили имат ветробрани. Предимствата им са следните: - Отклоняват напрежението на въздуха от страничните стъкла при движение, затова се наричат и ветроупори, като при отваряне на прозорците в купето не навлиза силна струя въздух, дъжд или сняг. - Предпазват до известна степен от замърсяване страничните стъкла при разминаване с други превозни средства, като предотвартяват полепването на кал, песъчинки и прах. - Служат като ограничител на ярките слънчеви лъчи. Няма да си позволим да ти замъгляваме очите с това, че ще падне разхода на автомобила или двигателя в движение ще бъде улеснен, до някаква степен се променя въздушният коефициент на колата ти, но това не е доказано в тунел за въздушно съпротивление и към този момент го считаме за мит.

Трябва ли да сложа Ветробрани?

Ако си любител на чистият въздух, то това е аксесоар от който имаш нужда. Поставяйки ветробрани ще си осигуриш този свеж въздух в купето! Освен споменатите по-горе причини, обратната връзка от клиентите, която получаваме казва, че определено са приятел на пътниците в автомобила! Представи си, че изчакваш гаджето или съпругата да излезе с покупките от магазина или приятел, с който ще ходите на кафе- тук се намесва този верен помощник, когато завали дъжд или страстно запалиш цигара в колата докато изчакваш. Примерите могат да бъдат изключително много, но важното в случая е, че ветробраните помагат на теб и твоите спътници.


Здрави ли са? Гъвкави ли са?

Колкото и крехки да изглеждат на външен вид, ветробраните са достатъчно здрави и издръжливи. Разбира се, има различни марки, които предлагат различно качество на различна цена. Нашето мнение, без да ангажираме никого, е че ветробраните на НЕКО са оптималният избор спрямо цена/качество. Ветробраните са достатъчно гъвкави, за да гарантират удобен монтаж, но и достатъчно здрави, за да имат дълъг експлоатационен срок! Парньори сме с НЕКО от самото начало и смело можем да споделим, че това е един от най-безпроблемните ни продукти!


В какъв цвят се предлагат Ветробрани?


Световноизвестните производители на ветробрани винаги ги предлагат в черен-опушен цвят. Какво означава опушен? Представи си, че носиш слънчеви очила - ето толкова са черни ветробраните.Опушената визия на ветробраните ще ограничи пропускането на светлина в купето, както и UV лъчите, но от друга страна ще бъдат достатъчно светли, за да виждаш през тях, когато шофираш!

Ще имам ли нежелани шумове след монтаж на Ветробрани?

Ветробраните няма да предизвикат шумове, ако монтажа е изпълнен правилно. Трябва ветробранът да бъде максимално статичен в рамката на вратата. Шумовете, които може да се проявят са в резултат на резонанс на ветробрана при висока скорост или от състоянието на автомобила, изразяващо се в прекалено широк канал на уплътнението.


Възможно ли е ветробрана да падне?


Не, при правилен монтаж и спазване на ограничението на скоростта, не е възможно да Ви изпаднат ветробраните.

Добре, а какви варианти на ветробрани има?Team Heko- Доказан лидер в производството на ветробрани.


Полският производител HEKO, се е доказал на пазара със своят 25 годишен опит. Произвеждайки своите продукти от пластмаса/плексиглас, те осигуряват необходимата гъвкавост и здравина при монтиране и демонтиране. Благодарение на скъпите суровини в материала, ветробраните са устойчиви през годините(не избледняват и не се втвърдяват). Доверявайки се на HEKO, можете да бъдете сигурни, че получавате продукт с перфектно пасване, без да се налага да правите ненужни интервенции по рамката на вратата на автомобила Ви!


Team Racing - Бюджетен вариант, на който редица шофьори са се доверили.


Ветробрани Team Racing или наричаните от нашите клиенти “евтини ветробрани” са се доказали като надежден вариант особено ако вземем на предвид, че цената им е почти два пъти по-ниска. Как е възможно това, бихте се запитали? Team Racing e тайванска компания и именно там се произвеждат ветробраните. През годините те са успели да поддържат ниска цена на производство, като поддържат качество. Материята им бихме я описали като по-гъвкава в сравнения с Heko, пасването им е перфектно, без да е необходимо да правите интервенции по рамката на вратите на автомобила Ви, като в комплекта са включени и пластинки.

SunPlex - Mugen Style Външен Монтаж


Турските ветробрани са изработени от излючително качествена пластмаса и все повече клиенти им се доверяват!
Открояват се със спортния си дизайн и разбира се от това, че НЕ СЕ подпъхват вътре в оплътненията на прозореца Ви, а се лепят по рамките на вратите. Много клиенти възкликват “ Как така? Няма ли да ги откраднат?”
Кражбата на този ветробран не е толкова лесна, лично ние си помислихме първо това и пробвахме, на един служебен автомобил монтирахме ветробраните и се опитахме да ги свалим, от напъване ветробрана щеше да се счупи, но не и да излезе цял. Следващия въпрос предполагаме ще бъде “Какви са плюсовете на този ветробран и защо Ви препоръчваме именно него?”. В световен мащаб, като се споменат ветробрани, хората си помислят за външен монтаж, това е по-известният вариант, тук ще посочим плюсовете на този тип ветробрани

  • По-лесен монтаж ( Без вероятност за счупване)
  • Никаква възможност за страничен шум
  • Не затормозява машинките на ел. стъклата
  • По-спортен и елегантен дизайн


Ние от BestAuto.bg, сме тествали абсолютно всеки вариант и сме сигурни, че ще останете доволен. Както се казва не може да сбъркате, каквото и да изберете.

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември

Регистрация