Защо трябва да преминеш към LED крушки и Кой е най-добрият вариант?

list В: Статии На: Прегледана: 7378

Все повече хора преминават на LED системи, ти знаеш ли защо?
Отговорът е надженост, сила и защита!

Защо трябва да замениш обикновенните крушки с качествени LED крушки

Когато става дума за шофиране, безопасността и видимостта са от съществено значение. Без значение дали карате по градските улици или се отправяте на вълнуващо пътешествие, надеждните и мощни светлини за автомобил са от съществено значение. Тук идват нашите DXBC LED Крушки за автомобили, новаторско осветително решение, което обещава да революционира Вашия опит за шофиране. Да разгледаме пет основни причини, поради които DXBC LED Крушките за автомобили са най-добрият избор за хора, които желаят да имат по-добра видимост през нощта.

  Мощност от 100W

DXBC LED Крушките за Коли разполагат със впечатляваща мощност от 100W (по 50W на крушка), осигуряваща безкомпромисна яркост, която осветява пътя напред като никога досега. Сбогом на слабо осветени пътища - тези крушки дават ново измерение на яснотата и видимостта, подобрявайки Вашата безопасност и увереност зад волана.

Ниска работна Температура

Както споменахме горе крушките осигуряват защита, но какво ли могат да защитят едни крушки се питате?
LED системите или по точно DXBC LED крушките, работят на далеч по-ниска температура от Халогенните (обикновенни крушки) и Ксенон крушките. Работната температура на халогенните и ксенон крушки е доста висока температури и с времето се наблюдава как способността на фаровете да осветят пътя намалява дразстично, това е така защото старите ти крушки разтапят рефлектора или лупата на автомобила и с времето светенето на фаровете намаля значително и е необходимо те да бъдат рециклирани, за да се възтановят възможнистите им, което е доста скъпа процедура. За да избегнат този момент повечето хора вече подмениха старите си крушки с нови качествени LED крушки.

 Подобрен Canbus модул без грешки на 99%

 Загрижени сте за съвместимостни проблеми и дразнещи грешки с LED крушките за коли? Няма нужда! DXBC LED Крушките за Коли са оборудвани с напреднала технология Canbus, гарантираща съвместимост с голям брой модели автомобили. Очаква Ви гладък, безпроблемен и лесен монтаж без досадните грешки, които постоянно светят и ви алармират.

Дълъг живот 

24 Месеца ПЪЛНА Гаранция

 Вашите автомобилни светлини трябва да издържат предизвикателствата на всяко пътешествие. С DXBC LED Крушките за Коли можете да се доверите на тяхната издръжливост и продължителност на живот, подкрепени от здрава 24-месечна гаранция. Шофирайте с увереност, знайте, че Вашата инвестиция е защитена, и се наслаждавайте на надеждността на тези висококачествени LED крушки.

 

Подобрена Видимост през Нощта

 Шофирането през нощта може да е страшно и много опасно, особено на слабо осветени места. DXBC LED Крушките преодоляват тъмнината, осигурявайки удивително силно светло, което блясък осветява пътя напред. Открийте по-ясни пътни маркировки, потенциални опасности и пътни знаци, съществено намалявайки риска от инциденти и подобрявайки общата видимост през нощта.

лед крушки h7

лед крушки h4

лед крушки h1

диодна крушка h7

лед крушки h3

лед крушки h4 къси и дълги

лед крушки за d1s

лед крушки за d2s

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември

Регистрация