Доставките се извършват в срок от 1 до 10 работни дни след като наш служител се свърже с клиента по телефона.

 - Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
 - Стоки се изпращат след потвърждение от клиента.
 - Разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на Bestauto.bg

Работим с Econt Express (до поискване и до адрес ).

  • За поръчки на обща стойност на артикулите над 20лв  доставката е БЕЗПЛАТНА до всяка една точка на България, независимо дали е до адрес на получателя или до офис на Еконт.
  • За поръчки на обща стойност на артикулите под 20лв цените на доставки са следните:
    • До офис на ЕКОНТ: 3лв
    • До точен адрес на получателя: 6лв

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

        - доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
        - цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
        - при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
        - Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие “bestauto.bg” си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента..

Всички цени посочени в сайта са с включено ДДС


Няма продукти

To be determined Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай