Наложен платеж:

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Купуване на изплащане чрез TBI Bank:

За да закупите стока на изплащане, минималната стойност на продукта или сбора им трябва да е 100лв. Когато сте избрали продукт на стойност над 100лв, под бутона "КУПИ"ще видите друг бутон "Купи с кредит TBI Bank". Когато имате сбор от продукти на стойност над 100лв и те са добавени в количката за пазаруване, вътре в нея има бутон "Купи с кредит TBI Bank". И в двата случая при натискането му ви отвежда на страница "Финансов калкулатор". Там посочвате за какъв срок искате да бъде изплатен избраният от Вас продукт/и на изплащане. Посочени са общия размер на кредита, каква ще бъде вноската, колко общо ще платите и годишния лихвен процент. След като сте сложили отметката, че се съгласявате с общите условия за онлайн покупка на кредит продължавате към следващата страница в която се попълват личните Ви данни. Когато ги изпратите с бутона изпрати заявката, ние от BESTAUTO.BG се свързваме с Вас за потвърждение и обсъждане на поръчката. Вашите данни след това се изпращат към TBI Bank за преглеждане. Техни служители се свързват с Вас по телефона. Предстои процеса на одобрение. Когато сте одобрени за кредита, ние се свързвваме с Вас пак по телефон. Условията за приемане на изпратена поръчка по куриер закупена на изплащане може да прочетете тук:

Плащане през PayPal.com

С този метод можете да платите най-бързо с кредитна карта (Visa, Master Card, Amex, Diners) издадена от Българска или чужда банка.  При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на PayPal.com където трябва да въведете e-mail адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можеefте да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки).
PayPal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлени отново в bestauto.bg за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При плащане с PayPal има такса 5%.
Ако плащането е извършено от нов члена на PayPal ще бъдат извършени допълнителни проверки от наша страна преди да изпълним поръчката. При засичане на опити за плащане с чужди кредитни карти ще бъдат информирани съответните органи на МВР

Всички цени посочени в сайта са с включено ДДС


Няма продукти

To be determined Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай